Reach

Reach is de bereikbaarheidsapp van Interbel. Deze is ontwikkeld omdat ieder mobiel abonnement van Interbel voorzien is van minimaal 2 mobiele nummers op één Sim, vaak nog aangevuld met een vast nummer. Reach is een zeer eenvoudige tool om per nummer op uw Sim uw bereikbaarheid tot in de details zelf te definiëren.

Elke zakelijke mobiele gebruiker krijgt bij Interbel Mobiel de beschikking over de persoonlijke bereikbaarheidsapp ‘Reach’. In deze unieke en gebruiksvriendelijke bereikbaarheidsapp stelt u uw bereikbaarheid zeer eenvoudig en tot in de details in. Reach is overal en te allen tijde te wijzigen in onze online webtool Operator Online.

bereikbaarheidsmatrixSlimme routeringen

Met Reach stelt u in 3 eenvoudige stappen in wat er dient te gebeuren met inkomende en uitgaande telefoongesprekken én met SMS-berichten. De matrix biedt een ongekende flexibiliteit en mogelijkheden om uw eigen bereikbaarheid tot in de puntjes te definiëren. Zo kunt u uw gesprekken en SMS-berichten routeren op basis van afzendernummer, bestemmingsnummer, tijdstip/datum en het aantal seconden na overgangstoon. Deze unieke functies beheert u dus zelf.

2 mobiele nummers op 1 simkaart

Het is standaard mogelijk twee mobiele nummers op één simkaart te gebruiken. Met Reach heeft u het beheer en de gewenste instellingen van deze zakelijke en/of privé mobiele nummers helemaal zelf in de hand.

Vast nummer op mobiel

U kunt inkomende oproepen naar uw vaste nummer uit laten komen op uw mobiele toestel. Andersom kunt u ook zelf uitbellen met uw vaste nummer via uw mobiel. Optimale bereikbaarheid voor uw vaste én mobiele nummer.

Integratie met Outlook

Het is mogelijk om uw Outlook gegevens, zoals uw contactpersonen en agenda, aan Reach te koppelen. Slimme koppeling en voor u maximaal gemak.

Voicemail- en SMS to email

Dankzij deze functie worden voicemail en/of SMS-berichten indien gewenst afgeleverd in uw e-mailbox. Zo kunt u alsnog uw voicemail berichten afluisteren en uw SMS-berichten ontvangen als u uw toestel niet bij de hand heeft.

Routering anonieme gesprekken

Indien gewenst past u voor anonieme inkomende oproepen een alternatieve routering toe. U kunt deze oproepen ook direct doorschakelen naar uw voicemailbox en een aparte welkomstboodschap voor deze groep instellen.

Gespreks- en roaming blokkades

U kunt nummers voor binnenkomend en uitgaand verkeer blokkeren op basis van verkeersklasses, groepen en roaming. Bent u in het buitenland? U kunt gesprekken automatisch doorschakelen naar een collega of uw voicemailbox.

Multiple voicemail

U kunt meerdere voicemailboxen definiëren en koppelen aan verschillende afzendernummers of gebelde nummers. Zo kunt u uw voicemailbericht personaliseren per contactgroep en uw zakelijke en/of privé nummers.