KPN verhoogt tarieven: per 1 juni betaalt u meer voor telefoon en internet

KPN verhoogt tarievenKPN verhoogt tarieven voor zakelijke telefonie en internet. Daarnaast voeren ze een wijziging door in hun Algemene Leveringsvoorwaarden. KPN-klanten hebben om deze reden het recht om vanaf heden tót 1 juni kosteloos over te stappen naar een andere provider.

Ja nu snapt u het al: wij zijn zo’n provider. En we bekijken graag samen met u of het inderdaad voordeliger is om over te stappen naar Interbel, onze telefonie en internet dienst. Wellicht is dit ook een mooi moment voor u om over te gaan op VoIP.

Ten opzichte van KPN zijn niet alleen onze tarieven lager maar wij leveren ook een veel hoger servicelevel. Ook besparen we u een hoop administratieve rompslomp; wij zetten al uw telefoon en internet diensten overzichtelijk op één factuur.

Bent u nieuwsgierig of wij waar kunnen maken wat we zeggen?

Neem dan vrijblijvend contact op met Alfons Zeinstra, onze expert op telefonie gebied. Hij kan dan eenvoudig de berekening maken en u een gepaste offerte sturen. U kunt Alfons bereiken op 020 – 42 33 288 (optie 2) of mailen op alfons@vbvb.nl.

Kpn verhoogt tarieven: stap nu over op Interbel!