VBVB is het IT bedrijf voor het MKB in de Randstad

VBVB is een full service IT bedrijf opgericht in 1996. Wij houden ons van oorsprong bezig met het leveren van kantoorautomatisering aan het MKB in de Randstad.

Inmiddels kan VBVB zich bogen over ruim 18 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches en zijn we uitgegroeid tot een volwassen IT bedrijf met 30 gedreven en ervaren medewerkers met onze eigen Servicedesk. Onze medewerkers zijn zonder uitzondering officieel gecertificeerd in een of meerdere disciplines. Voor onze klanten betekent dit een extra garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bij VBVB hechten we bovendien grote waarde aan een duurzame relatie met onze klanten. Wij gaan dus niet voor de snelle verkoop, maar zetten in op een langdurige en wederzijds tot tevredenheid stemmende relatie met onze klanten.

In augustus 2013 werd onze directeur Berend van Bemmel geïnterviewd in het ICT vakblad CBM. Zijn verhaal geeft een goed beeld van ons bedrijf en onze bedrijfscultuur.  Klik hier om het artikel te lezen.

VBVB is er voor al uw systeembeheer, netwerkbeheer, ondersteuning, advies en second opinion op IT gebied. Daarnaast heeft VBVB zich de laatste jaren gespecialiseerd in Cloud Computing en Zakelijke Telefonie oplossingen, waaronder VoIP voor het MKB.

Interbel.nl is de handelsnaam van VBVB ICT die staat voor onze zakelijke telefonie oplossingen. Oplossingen die werken en die u bovendien veel kosten kunnen besparen. Op basis van uw huidige telefoonrekeningen kunnen wij eenvoudig berekenen hoeveel precies.

Dit zijn wij: niet alleen het beste maar ook het leukste IT bedrijf van Nederland!