Hosted VoIP – Interbel Managed Voice

Hosted VoIP is hét moderne alternatief voor een traditionele telefooncentrale en voor verreweg het grootste deel van de MKB-ers zal dit de meest ideale en kosten efficiënte oplossing zijn. Wij bieden onze Hosted VoIP oplossing aan onder de naam Interbel Managed Voice

U hoeft bij Hosted VoIP niet te investeren in een eigen centrale, maar u maakt via internet gebruik van een webportal, uw ‘virtuele’ centrale. Deze voorziet u in de basis van alle functionaliteiten die u van een moderne telefooncentrale mag verwachten en meer. Met dat grote verschil en voordeel dat er geen technische kennis meer nodig is voor beheer en aanpassingen. Dat de mogelijkheden om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen en stroomlijnen legio zijn. Dat de bereikbaarheid en mobiliteit van uw medewerkers sterk verbetert en dat u direct kunt besparen op uw belkosten.

  • Met de Hosted VoIP centrale overal en altijd bereikbaar
Managed Voice is extra aantrekkelijk als u veel werkt met telewerkers of als uw medewerkers vanuit verschillende locaties werken. Ongeacht de plek waar zij zich bevinden, zijn zij altijd op hetzelfde nummer bereikbaar.

  • De Hosted VoIP centrale is perfect voor bedrijven met meerdere vestigingen

Als u meerdere vestigingen heeft, koppelt Managed Voice deze slim aan elkaar. Er ontstaat vervolgens één telefonienetwerk, waardoor alle onderlinge gesprekken als intern verkeer gelden. Dit levert u op jaarbasis een meer dan interessante besparing op. Bovendien hoeft u de afzonderlijke vestigingen niet zelf te faciliteren met een telefooncentrale. Alle vestigingen bellen via dezelfde  externe telefooncentrale. Ook dat is pure winst voor u.

  • De Hosted VoIP centrale kunt u snel opschalen bij groei

De capaciteit van het netwerk waarvan wij gebruik maken is schaalbaar. Daardoor kunnen wij u snel extra capaciteit bieden als u deze nodig heeft. Op tijdelijke basis of permanent. Dankzij de flexibiliteit van het netwerk hoeft u dus nooit reservecapaciteit af te nemen. Met andere woorden: u betaalt slechts voor wat u nodig heeft, terwijl u wel de zekerheid heeft dat u snel kunt uitbreiden als het moet. Als dat geen flexibiliteit in optima forma is.

  • Met Hosted VoIP voorloper op telecomgebied

Als gebruiker van Managed Voice beschikt u altijd over de nieuwste telecom- en ICT-faciliteiten. Vergelijkt u dit eens met de situatie dat u zelf moet investeren in een nieuwe telefooncentrale. Als gevolg van de voortschrijding van de stand van de techniek loopt u in dat geval al snel achter de feiten aan. Met Managed Voice weet u daarentegen zeker dat u altijd een voorloper bent op telecomgebied. En dat heeft een positieve uitstraling op het imago van uw bedrijf.

  • Met de Hosted VoIP centrale maximale betrouwbaarheid

Managed Voice blinkt op veel fronten uit. Op het gebied van betrouwbaarheid spant deze innovatieve telecomoplossing echt de kroon. De telefooncentrales waarvan wij gebruik maken, bevinden zich op een maximaal beveiligde externe locatie. Het VoIP-platform is over maar liefst vier verschillende datacenters gedistribueerd. En technische specialisten waken 24 uur per dag, 7 dagen per week over uw telefoniediensten. Meer bedrijfszekerheid kunt u zich echt niet wensen.

  • Geen investering nodig met de Hosted VoIP centrale

Afhankelijk van uw specifieke wensen betaalt u een vaste maandelijkse vergoeding per werkplek. U weet dus precies waar u aan toe bent, als u nieuwe medewerkers wilt aansluiten op het netwerk. Doordat u bovendien geen eenmalige diepte-investering hoeft te plegen om te kunnen beschikken over een ultramoderne telecom-infrastructuur, levert Managed Voice u een overzichtelijk en voorspelbaar kostenplaatje op.

Hosted VoIP centrale voor een vast laag bedrag per gebruiker per maand Hosted VoIP centrale voor een vast laag bedrag per gebruiker per maand