Hosted telefonie is het nieuwe bellen!

Met hosted telefonie bedoelen we telefoneren via een hosted telefooncentrale. Maar Interbel gaat nog een stukje verder! De hosted telefonie van Interbel is een zogenaamd Unified Comunications platform, oftewel Interbel Managed UC.

Succesvol samenwerken en altijd bereikbaar met Managed UC

Het succes van uw organisatie wordt grotendeels bepaald door de kracht van uw team en het vermogen van de teamleden om goed samen te werken. Met de dienst Managed UC, de Unified Communications oplossing van Interbel, tilt u de onderlinge communicatie naar een hoger niveau en de bereikbaarheid van uw organisatie naar ongekende hoogte. Met Managed UC communiceert u slimmer, efficiënter en bovendien locatie onafhankelijk.

Wij hebben alle denkbare communicatiemiddelen, zoals telefonie, video en chat voor u gebundeld in één gebruiksvriendelijke oplossing. Managed UC is dus veel meer dan hosted telefonie alleen.

Managed UC maakt het mogelijk dat u via een device naar keuze alle vormen van communicatie toepast, waar en wanneer u zelf wilt. Hierdoor bent u plaats- en tijdonafhankelijk.

Doordat Managed UC een webbased dienst is, heeft u geen speciale software of applicaties nodig. Daarnaast hebben wij deze dienst geïntegreerd met onze Managed Voice en Managed Mobile diensten. Hierdoor profiteert u ook van deze functies.