Zakelijke telefonie voor het MKB
Bel ons 020 423 32 88

Bellen via Internet

Bellen via Internet, oftewel VoIP, is het nieuwe bellen! Afhankelijk van uw situatie en uw persoonlijke wensen en behoeften, kunnen wij voor u de ideale oplossing samenstellen.

Interbel Voice Connect – Bellen via internet over uw eigen bestaande telefooncentrale

Beschikt u over een telefooncentrale die nog niet is afgeschreven en/of nog prima voldoet? Dan is Interbel Voice Connect de perfecte oplossing voor u. Interbel koppelt uw huidige centrale aan ons communicatieplatform, waardoor u al uw functies behoudt maar toch gaat besparen op uw telefoonkosten. U gaat in feite bellen via internet zonder dat u het zelf door heeft. De koppeling geschiedt door middel van een Sip Trunk. Lees meer

Interbel Managed Voice – Bellen via internet met de hosted VoIP centrale van Interbel

Is uw telefooncentrale aan vervanging toe of heeft u nog geen centrale? Dan is wellicht Interbel Managed Voice voor u de beste oplossing: een virtuele telefooncentrale waar geen investering voor nodig is.

Tegen een vaste lage vergoeding per werkplek per maand, kunt u nu gebruik maken van een hypermoderne telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde functies. Bovendien heeft u zelf geen omkijken naar aanleg en onderhoud. Dat doen wij voor u. Dat is bellen via internet in optima forma! Lees meer

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. Wij leveren, installeren, beheren en beveiligen computernetwerken.

Managed Services
Systeembeheer
Online werkplekken
Private Cloud Servers
Managed Print Services

Downloads

Hier kunt u onze brochures downloaden over de onderwerpen: online werkplekken, VoIP en onze algemene bedrijfsbrochure.

 

Hosted VoIP brochure
Online werkplekken brochure

VBVB in de pers
VBVB bedrijfsbrochure

Adresgegevens

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017 BV Amsterdam
(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Download hier onze algemene voorwaarden
SLA Managed Voice